Om

Velkommen til !

Her er lidt info om mig både personligt og fagligt

Jeg hedder Louise og jeg er 43 år. Jeg bor i Tikøb og er gift med Martin. Martin er far til to voksne børn. Vi har to katte og bor i hus. Jeg bruger min fritid på at havbade, drikke kaffe, rode i i haven, læse gode bøger og samle på vintage parfumer.

Jeg er storesøster til et sæt 3 år yngre tvillinge søskende. Jeg er vokset op i en skilsmisse familie på godt og ondt fra jeg var 8 år gammel.

Jeg er opvokset i det man vil kalde utrygge familie familiemønstre.

Jeg har erfaringer med både individuel/par og familieterapi.

Jeg arbejder med angst, depression, skam, stress, sorg , tab, spiseforstyrrelser, relationer, selvskade, misbrug, seksuelle overgreb, fysisk og psykisk vold, traumer, selvværd/selvtillid og livet i al almindelighed.

Jeg er uddannet både pædagog, systemisk familieterapeut og narrativ psykoterapeut MPF. Jeg har arbejdet med mennesker siden jeg selv var 19 år. Jeg har gennem min karriere arbejdet med mennesker fra vugge til krukke. Den allerstørste del af mit pædagogiske liv, har været med sårbare unge mennesker og deres forældre.

Jeg går selv løbende i terapi og modtager supervision på mit arbejde.

Udover dette er jeg også uddannet kost rådgiver og real food ved Anna Hallén og har dermed muligheden for at flette den mere biologiske vinkel ind. Mad, hormoner, signalstoffer osv.

Jeg er uddannet Enneagram practitioner fra Think about it og kan bruge ennegrammet i fht selvudvikling og i terapi hvis det har din interesse. Jeg relaterer selv til en type 7 i enneagrammet.